Akadálymentesített változat
HUENDE
  • NYITVA HÉTFŐN IS 2020. július 6-tól a vár hétfőnként is nyitva lesz a nyári hónapokban! Szeretettel várjuk látogatóinkat!
Legújabb bejegyzések
06.30.
2020. július 6-tól a vár hétfőnként is nyitva lesz a nyári hónapokban! Szeretettel várjuk látogatóinkat!
06.18.
A Jurisics-vár a mai naptól látogatható, várjuk kedves vendégeinket a szokásos nyitva tartási időben kedd-vasárnap 10.00 és 17.00 óra között. Reméljük nemsokára hétfőn is nyitva tudunk lenni. Köszönjük türelmüket és várjuk Önöket! Kérjük Önöket, hogy látogatásuk során mindig tartsák be az aktuális járvány helyzeti előírásokat. Érintés nélküli fizetés biztosított! Júliustól reméljük már a SZÉP kártyát is el tudjuk fogadni, szerződésünket aláírtuk!
05.21.
Visszajövünk!Az országos kampányhoz csatlakozva 2020. június 1. és július 15. között - amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi - minden látogatónk ingyen tekintheti meg a Budai várat bemutató 3D technológiájú történelmi animációs filmet. /előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=-oNQBcaBGIg&t=7s/
05.10.
Nyitva tartásTisztelt Látogatóink! Jelenleg még nem nyithatjuk ki kapunkat Önök előtt, de reméljük ez hamarosan változni fog. Addig is kérjük türelmüket! Vigyázunk egymásra!
01.27.
A HAJNALCSILLAG NÉPTÁNCEGYÜTTES meghív minden kedves szórakozni vágyót a 2020. február 1-én, szombaton, a Jurisics vár- KÖSZHÁZBAN megrendezésre kerülő hagyományos FOLK MULATSÁGRA. Zene: Budapest Mezőség Band. Belépőjegy ára: 1.000.- Ft. Kapunyitás: 19.00 óra. Köszönjük, hogy belépőjegy-és tombolaszelvény vásárlásával, illetve fogyasztásával támogatja a
Hajnalcsillag Néptáncegyüttes Alapítványt!