HUENDE
Legújabb bejegyzések
03.21.
Diák munkatársakat keresünk a JURISICS VÁRBA a húsvéti és a pünkösdi hosszú hétvégékre, illetve a nyári szünet idejére az alábbi formákban: kötelező önkéntes munka, központi támogatású Munkaügyi Központ által közvetített formában, megbízási szerződéssel. Ha van kedved animátori feladatokat ellátni, beszélsz valamilyen idegen nyelvet, jó kommunikációval rendelkezel és elmúltál 16 éves, JELENTKEZZ a jurisics@koszeg.hu e-mail címen megjelölve melyik foglalkoztatási forma felel meg és hogy mikor szeretnél dolgozni.
03.21.
Nemzeti Ünnep2017. március 15-én a gyerekek csákót és pártát készíthettek az ünnepre.
03.09.
A Jurisics vár NŐINőnapon a Jurisics vár hölgytagjai is fel lettek köszöntve.
02.07.
KeresztmetszetBíró Sándor kiállítása 2017. február 8. és március 5. között megtekinthető a vár lovagtermében.
02.03.
I. Páratlan Párlatnap2017. február 4-én indul útjára hagyományteremtő szándékkal a rendezvény. Előadások, kóstolók, kulturális programok. Élmény Vár!
Rajzoljatok a várbeli élményeitekről és egyben üzenjetek az utánatok jövő látogatóknak. Havonta díjazzuk a legjobbakat!
Várszínház 2013

Sajtószoba

Kedves sajtós kollégák! Sajtószobánkban összegyűjtöttünk minden hasznos anyagot, információt, képet melyeket szabadon felhasználhatnak munkájuk során.